ВЕРНИДУБ: «Наносимо 25 ударів, 15 у ворота, а забити не можемо. Сумно»

Наставник солігорського «Шахтаря» розчарований невдалим стартом команди

Головний тренер солігорського «Шахтаря» Юрій Вернидуб на післяматчевій прес-конференції пояснив, чому його підопічні програли команді «Слуцьк» (1:2):

«Такого початку я не пам'ятаю у своєму житті. Але що є, то є. Виправдовуватися я не буду. Якщо команда в тій грі - зі «Смолевичами» - завдає 21 удару, зараз - 24 або 25 ударів, з них 15 у ворота, і ми забити не можемо. Не знаю. Значить, не вміємо ми забивати. Якщо пенальті ми не можемо реалізувати. Забивай, і було б 40 хвилин часу. Все могло б бути по-іншому. Але що маємо, те маємо.

У заявці не було Сачівка, він травму отримав ще в грі зі «Смолевичами». У нього міжреберна невралгія. Не міг вийти. У Шіндагорідзе проблема з хрестоподібною зв'язкою. Коли це вирішиться, я навіть не знаю. Треба ще робити повторне МРТ. А так як, я так зрозумів, у нього вже була така проблема, то треба їхати туди, де робили. Але зараз все закрито - проблема.

Чого не вистачило в обороні? У першому голі просто йшла подача - і все. До цього були удари? Не було. Ми, навпаки, нагнітали, були моменти, перекладина - не доводили до логічного завершення. У них же перша вилазка і штрафний цей. До воріт 30-35 метрів, йшла подача, ніхто не торкнувся, і гол. Що говорити? Сумно».

Микола Степанюк Джерело: ФК Шахтар Солігорськ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 травня 2024, 02:20 0

У фіналі турніру бергамаски переграли «Байєр» з рахунком 3:0

Коментарі