Стало відомо, де Ірина Морозюк заразилася коронавірусом

Микола Морозюк розповів про хворобу дружини

Український захисник турецького «Різеспора» Микола Морозюк, як і інші футболісти, зараз на карантині. Футболіст знаходиться в Туреччині і дуже переживає за свою дружину. Нещодавно Ірина Морозюк зізналася, що перехворіла на коронавірус.

«Моя дружина перенесла коронавірус. Це було десь 2,5 тижні тому. Вона помітила у себе симптоми, яких ніколи не було раніше. Відчувши невелике печіння всередині, вона здала аналізи. Їй сказали, що все чисто, будь спокійна. По приїзді додому у неї почалася температура. Ірина викликала лікаря додому, а вона їй сказала, що це може бути коронавірус. Була велика паніка. Пізніше, вона з'ясувала, що відвідувала один салон, а через пару днів дівчина, яка була в тому ж салоні, захворіла і важко переносила хворобу. Але Ірина, слава Богу, перенесла це в звичайній формі. Трохи пізніше вона здала тест і це підтвердилося.

Моє сприйняття коронавірусу з того, що я чую по телевізору, це ніби ймовірність летального результату в 85-90 відсотків. Але отримавши інформацію від лікаря, безпосередньо, коли моя дружина захворіла, то я дізнався, що є зона ризику людей: літні або ті, у кого є проблеми зі здоров'ям. Вони переносять цей вірус складно. А якщо у вас немає ніяких проблем, ви можете перенести коронавірус взагалі без ускладнень, немов звичайну застуду. Ірина перенесла його досить легко. Так, була температура, і боліло горло, але все нормально», - розповів Морозюк.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 01:30 2

Орли поступилися команді «Фамалікау», обидва голи були забиті після 70-ї хв.

Коментарі