Тедді АТЛАС: «Головкін програв бій Дерев'янченку»

Фахівець вважає, що казахстанському боксеру немає сенсу виходити на третій бій проти Канело

Тедді Атлас, тренер українського боксера Олександра Гвоздика, поділився думками про доцільність проведення третього бою між мексиканцем Саулем Альваресом і казахстанцем Геннадієм Головкіним.

«Я не знаю, чи зможе викликати інтерес третій бій Альвареса з Головкіним. Якщо ви не помітили, то Головкін, відверто кажучи, програв свій останній бій, в якому зустрічався з українцем Сергієм Дерев'янченком.

Головкін продемонстрував, що у нього серце воїна, але він не був в порядку. Що це було: хвороба, випадковість, аномалія або нинішній стан? Головкін постарів, залишив частину себе в рингу, в тому числі в двох боях з Канело.

В кінці другого поєдинку з Альваресом Головкін виглядав виснаженим. Я вважаю, що він переміг в обох боях, але це залишилося в минулому. Ми говоримо про поточну ситуацію, про актуальні розклади.

Думаю, що поєдинки проти Канело відняли у Головкіна дуже багато сил. Та й 400 боїв на любительському рингу теж не проходять без сліду. Це нормально для віку Геннадія», - сказав Атлас.

Нагадаємо, в ніч з 5 на 6 жовтня Головкін переміг Дерев'янченка досить спірним рішенням суддів в поєдинку за звання чемпіона світу IBF і IBO в середній вазі.

Читайте також: ДЕРЕВ'ЯНЧЕНКО: «Поразка Головкіну мене вже не мучить»

Володимир Клепач Джерело: Boxingnews 24
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 13:35 5

Команди проведуть матч 36-го туру сезону-2023/2024