Слуцьк - Динамо Брест. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Білорусі

Чемпіон Білорусі повинен сказати своє вагоме слово

Не було щастя, так нещастя допомогло. Досі чемпіонат Білорусі не шанували настільки пильною увагою. Але на даний момент Вища ліга Білорусі - як ковток свіжого повітря. І в прямому, і в переносному сенсі. Лише «сябри» до сих пір грають в футбол, та ще й з глядачами, в той час як вся інша футбольна Європа сидить на карантині через епідемію коронавіруса.

У другому турі елітного дивізіону Білорусі чинний чемпіон країни - «Динамо» з Бреста - в гостьовому поєдинку зустрінеться зі «Слуцьком».

Чемпіон Білорусі в новий сезон входить досить важко. Перед стартом першості колектив з Бреста, в якому перші скрипки грають українські виконавці - Артем Мілевський і Олександр Нойок, а може «зіграти» і ще один наш новобранець Євген Хачеріді - зіграв два матчі чвертьфіналу національного Кубка з «Іслоччю». Незважаючи на явний статус фаворита, динамівці зуміли здолати свого непоказного суперника лише в серії післяматчевих пенальті. Правда, перед цим «Динамо» виграло Суперкубок Білорусі, здолавши солігорський «Шахтар» 2:0.

Стартувати успішно в чемпіонаті підопічним Сергія Ковальчука не вдалося. У першому турі першості в рідних стінах «Динамо» ледве звело до нічиєї поєдинок проти невибагливого «Смолевичі-СТІ». Схоже, команда з Бреста планує поступово набирати форму, відтягуючи вихід на пік кондицій ближче до екватора змагань.

А ось «Слуцьк», який посів у минулому чемпіонаті невисока одинадцяте місце, вдало стартував у новому сезоні. Команда з однойменного містечка в прем'єрному поєдинку чемпіонату здолала «Славію-Мозир» - 3:1. Правда, «Слуцьк» зумів дотиснути суперника лише після того, як той залишився в меншості.

Примітно, що «Слуцьк» на новий сезон будує досить амбіційні плани. Команді в міжсезоння вдалося не тільки зберегти всіх своїх провідних виконавців, а й непогано (за тамтешніми мірками) зміцнитися.

Історія очних протистоянь між цими командами налічує 16 матчів. Перевага - на боці чинного чемпіона країни: сім перемог проти чотирьох. В інших матчах були зафіксовані нічиї.

Орієнтовні склади:

«Слуцьк»: Панкратов, Коанда, Крівулькін, Образов, Трубило, Чеботаєв, Бураєв, Салу, Семенов, Такулов, Гафар

«Динамо Брест»: Павлюченко, Веретило, Павловець, Печенін, Габі, Гордійчук, Кисляк, Нойок, Бакай, Мілевський, Савицький.

28 березня, субота

«Слуцьк» - «Динамо Брест»
Слуцьк. Міський стадіон. 12:00
ТБ-трансляція на Youtube-каналі FootballHUB
CЛУЦЬК - ДИНАМО БРЕСТ. ТЕКСТОВА ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз Sport.ua - 0:1
Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 22:25 0

Увечері 5 травня відбуваються матчі 35-го туру чемпіонату Італії

Коментарі