Олександр КОСЕНКО: «Невихід на чемпіонат світу - незадовільний результат»

Головний тренер збірної України з футзалу прокоментував результати команди

Наставник збірної України Олександр Косенко висловився про виступ команди у відборі на чемпіонат світу. Українська збірна вперше за 20 років не змогла пробитися на світову першість.

«Незадовільний результат, погоджуюся. Невихід на ЧС. Що стосується результату. Що стосується гри команди, це моя думка. Вважаю, що по грі були хороші моменти. Хороші ігри були з Іспанією, Францією. Так, дещо з Сербією не вийшло. Була ключова гра. Вона визначала стратегію нашої подальшої боротьби, нашої гри. Не вдалася гра з Сербією. Програли. Тому потрібно було докласти максимум зусиль в наступних 2 іграх. Ми старались. Доклали максимум зусиль. Але, на жаль, позитивного результати досягнути не вдалося.

Так, ми десь, я зокрема, десь помилився. Але упродовж часу скажу, що це для нас хороший урок і ми постараємося винести з цього уроку правильні висновки. І постараємося зробити таку наступну підготовку з урахуванням тих прорахунків, які були. Але вони стаються несвідомо. Може бути у нас є професіонали, які можуть все прорахувати. Я не є таким. Я працюю за тими правилами, які, як я вважаю, принесуть гру та результат. Я можу десь помилятися і визнаю це. Я так само працюю, так само вчусь. І не вважаю позорним це. Так, я усвідомлюю, що збірна країни перебуває під ретельним поглядом вболівальників. Я до цього готовий і готовий відповідати за все», - сказав Косенко.

Максим Гаптар Джерело: Sport Traveler UA
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 00:08 3

У старті «Реала» зіграв Кепа Аррісабалага

Коментарі