Олександр РИБКА: «Бувають думки повернутися в Україну»

Український воротар «Сабаїла» – про ситуацію з коронавірусом

32-річний екс-голкіпер збірної України Олександр Рибка, який виступає за азербайджанський «Сабаїл», прокоментував ситуацію з пандемією коронавірусу.

«Тренуватися нам заборонили, тому всі сидимо вдома. Чи проходили якісь процедури в клубі? Ні, нічого такого не було. Нам лише порадили менше виходити на вулицю.

У побутовому плані ситуація така ж, як зараз в Україні: все закрито. Аеропорт з горем навпіл поки працює, хоча кажуть, що ще день-два - і перестане функціонувати зовсім. Ресторани, кафе - все закривається. Маркети, заправки і аптеки працюють в стандартному режимі. Чи є якийсь дефіцит? Я його не помітив, в маркетах є абсолютно все.

Як живеться в карантині? Погано, звичайно. Сидиш вдома, фактично прив'язаний до дивану. На місці завжди сидіти складно. Правда, в світі зараз всі знаходяться в подібній ситуації. Хотілося б, щоб це вже швидше припинилося.

Чи були думки повернутися в Україну? Звичайно ж, вони мене відвідують. Хочеться бути вдома поруч з родиною. Однак як це зробити, чесно кажучи, я на даний момент не розумію», - сказав Рибка.

Нагадаємо, раніше виконавчий комітет Української асоціації футболу прийняв рішення про призупинення всіх футбольних змагань на території країни.

Денис Шаховець Джерело: Footboom
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 00:06 11

Перший півфінальний матч Ліги Європи казкова команда Хабі Алонсо залишила за собою на чужому полі