ОФІЦІЙНО. Артем Бесєдін дискваліфікований на 1 рік

Форвард отримав вердикт УЄФА. Гравець пропустить Євро-2020

Офіційний сайт «Динамо» поінформував про рішення УЄФА стосовно покарання форварда Артема Бесєдіна за вживання допінгу.

Термін дискваліфікації становить 1 рік. Очевидно, термін буде відраховуватися від дати відкриття справи в грудні. Максимальний термін покарання міг скласти 4 роки.

У грудні за підсумками матчу Ліги Європи проти 23-річного гравця київської команди було відкрито справу за підозрою у вживанні допінгу. Раніше повідомлялося, що Бесєдін не визнавав свою вину і хотів якнайшвидшого розгляду справи.

Справа розглядалася відразу в Апеляційному органі УЄФА за прискореною процедурою без попереднього розгляду Контрольним, етичним і дисциплінарним органом УЄФА за клопотанням самого Бесєдіна.

Клуб підкреслює, що має можливість звернутися до Спортивного арбітражного суду з апеляцією, проте поки вивчає документи і рішення з цього приводу ще не прийнято.

Раніше в «Динамо» заявили, що підтримують форварда, який «потрібен команді». Президент клубу Ігор Суркіс заявив, що у футболіста ще контракт на 4 роки.

Сам Бесєдін сподівався позитивно вирішити питання і встигнути підготуватися до Євро-2020, проте збірна України на цьому турнірі обійдеться без послуг Артема.

Іван Зінченко Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 12:33 3

«Манчестер Юнайтед» націлився на українського воротаря

Коментарі