Андрій БОГДАНОВ: «Будемо чіплятися за першу шістку до останнього»

Хавбек поділився думками про вирішальну стадію чемпіонату України

29-річний український півзахисник Андрій Богданов прокоментував перемогу ковалівської команди в матчі проти «Олександрії» (2:1).

«Якщо ми виграли, значить, заслужили ці три очки. Матч вийшов досить складним. «Олександрія» адже грала вдома і теж хотіла здобути перемогу. По грі, можливо, більш справедливою ​​повинна була бути нічия, але ми в кінцівці забили гол, і в підсумку здобули для нас дуже важливу перемогу на шляху до вирішення своїх завдань.

Ми грали на перемогу, незважаючи на виїзний статус матчу. Тренери налаштовували нас на три очки, тому що, коли думаєш про нічию, обов'язково програєш.

Думаю, що ми готові до решти матчів чемпіонату. Збори зборами, там можна бути кращими і у всіх вигравати. Але тільки сезон покаже, чи якісно ми підготувалися до ігор.

Боротьба за шосте місце? Зараз всі наші думки зосереджені на цьому завданні. І ми будемо чіплятися за цей шанс до останнього.

Якщо ми потрапимо в «шістку», то, безумовно, ігри з «Десною» будуть для мене потім найпринциповішими. Але зараз рано про це говорити. «Десна» вже в «шістці», а нам потрібно вирішувати свої завдання», - сказав Богданов.

Максим Гаптар Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 липня 2024, 08:54 1

Британці захоплюються людиною, яка перемогла всіх найкращих боксерів їхньої країни

Коментарі