Аталанта – Валенсія – 4:1. Текстова трансляція матчу

Стенограма першого поєдинку 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

У середу, 19-го лютого, відбудеться поєдинок 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, в якому «Аталанта» прийматиме «Валенсію». Матч пройде в Мілані на стадіоні «Сан-Сіро», початок - о 22:00 за київським часом.

Бергамський клуб вперше в історії гратиме у плей-оф головного клубного євротурніру. Причому груповий етап «Аталанта» почала з трьох поразок, але потім надолужила згаяне і фінішувала на другій позиції в квартеті. Вирішальну перемогу підопічні Джан-П'єро Гасперіні здобули в Харкові, розгромивши донецький «Шахтар» з рахунком 3:0. «Аталанта» в нинішньому сезоні виділяється потужністю своєї атаки: бергамці з великою перевагою утримують лідерство за результативністю в італійській Серії А. Будемо сподіватися, що в середу на поле «Сан-Сіро» вийде і український півзахисник Руслан Малиновський. У «Валенсії» в Ла Лізі справи йдуть не кращим чином: «кажани» в турнірній таблиці займають сьоме місце. В крайньому турі національної першості «Валенсія» зіграла внічию з мадридським «Атлетіко», двічі поступаючись в рахунку по ходу зустрічі.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Аталанта» - «Валенсія». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 23:38 0

Кріштіану оформив дубль за «Аль-Наср» у ворота «Аль-Халіджа»

Коментарі