Атлетіко – Ліверпуль – 1:0. Текстова трансляція матчу

Стенограма першого поєдинку 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

У вівторок, 18-го лютого, відбудеться поєдинок 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, в якому мадридський «Атлетіко» прийматиме «Ліверпуль». Матч пройде в Мадриді на стадіоні «Ванда Метрополітано», початок о 22:00 за київським часом.

«Ліверпуль» вийшов у плей-оф головного клубного євротурніру з першого місця групи Е, в якій мерсисайдці випередили італійський «Наполі», австрійський «Зальцбург» і бельгійський «Генк». У національному чемпіонаті команда Юргена Клоппа має просто приголомшливу перевагу над переслідувачами: «Манчестер Сіті», який займає друге місце, відстає від мерсисайдців на двадцять п'ять очок. «Атлетіко» в Ла Лізі веде боротьбу за третю позицію. У плей-оф «матрацники» вийшли з другого місця групи D, залишивши за бортом турніру леверкузенський «Байєр» і московський «Локомотив» (першу позицію в квартеті зайняв «Ювентус»). «Атлетіко» та «Ліверпуль» всього раз зустрічалися в плей-оф єврокубків: в сезоні 2009/2010 в півфіналі Ліги Європи «матрацники» здолали мерсисайдців.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Атлетіко» - «Ліверпуль». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 08:51 8

Жоан Лапорта був розлючений

Коментарі