Директор Карпат: «Клуб перейшов в режим жорсткої економії»

Ростислав Ящишин розповів про фінансові проблеми клубу

Виконавчий директор «Карпат» Ростислав Ящишин підтвердив, що у клубу є фінансові проблеми, тому був включений режим максимальної економії.

«Перед зборами команду, з різних причин, залишила досить солідна група гравців, тому наше завдання спільно із тренерським штабом було таким: на основі тих хлопців, які виявили бажання залишитися в «Карпатах», створити максимально позитивний мікроклімат і завдяки цьому нівелювати кадрові втрати. Головна мета, яку ми переслідували - не стати слабшими, і я маю сподівання, що нам вдалося впоратися з цією непростою місією. Напевно, ні для кого не секрет, що періоди до та після відпустки команди були надзвичайно критичними, що не могло не позначитися на підсумковому результаті «Карпат» в турнірній таблиці».

«На щастя, ми вже забули про гнітючу атмосферу, ультиматуми та незадоволення - із тими, хто залишився, ми переступили цю сходинку і будемо рухатися далі. Зараз честь клубу захищають ті, хто прекрасно розуміє: на «Карпати» чекає дуже важка весна. Пригадую, як кілька років тому відомий фанат Ангел перед стартом сезону звернувся до команди із проханням - «Зіграйте бодай раз не за гроші, а за місто і клуб». Що ж, тепер, очевидно, бажання Ангела та інших фанатів здійсниться».

«Карпати» й раніше не шикували, але зараз ми змушені перейти в режим жорсткої економії. Усі гравці - ті, які залишилися, і ті, які прийшли - це прекрасно розуміють. Вони разом із тренерами не збираються здаватися і миритися з останнім місцем у таблиці», - сказав Ящишин.

Взимку команду, серед інших, покинули Франсиско Ді Франко, Олександр Кучер, Олексій Гуцуляк, Сергій Вакуленко, Назар Вербний і інші.

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 18 травня 2024, 10:00 1

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі