Батько Джоковіча: У цьому сезоні Новак наздожене Федерера за титулами

Срджан Джоковіч вважає, що його син виграє все в нинішньому сезоні

Батько Новака Джоковіча Срджан після перемоги свого сина на Australian Open-2020 висловив своє невдоволення поведінкою уболівальників:

«Семиразовий переможець Australian Open грає на центральному корті, де жодного разу не програвав, проти австрійця, і глядачі підтримують австрійця. Це просто неповага.

Теніс - спорт багатих. Вболівальники ніяк не можуть зрозуміти, як найкращий гравець останніх десяти років може бути родом з маленької, бідної Сербії. Але саме це мотивує Джоковіча стати найкращим тенісистом в історії. Після завершення кар'єри він буде жити в своєму місті, своїй країні, оточений своїми людьми.

Думаю, в цьому сезоні Новак наздожене Федерера за кількістю титулів на «Шоломах», коли виграє ще три турніри, а також перевершить його за кількістю тижнів на вершині рейтингу. Зараз їх розділяє лише це. А ще він завоює медаль на Олімпіаді в Токіо».

На даний момент на рахунку Джоковіча 17 титулів на турнірах Великого Шолома. Наздогнати Федерера, у якого їх 20, за підсумками нинішнього сезону серб зможе тільки в тому випадку, якщо стане другим в історії володарем «Великого Шолома» - переможцем всіх 4 мейджорів в одному сезоні.

Олег Дідух Джерело: De Telegraaf
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 23 травня 2024, 07:03 9

Андре Розьє висловився про українського чемпіона

Коментарі