Дружина Брайанта прокоментувала загибель Кобі і своєї доньки

Ванесса Брайант в скорботі

Дружина легендарного гравця НБА Кобі Брайанта дала перший коментар з приводу смерті свого чоловіка і доньки Джанни.

Нагадаємо, що 26 січня гелікоптер із Брайантом на борту розбився в місті Калабасос. Брайант, його 13-річна донька і ще 7 людей загинули на місці.

«Я і дівчатка хочемо подякувати мільйонам людей, які виразили підтримку і любов у цей жахливий час. Дякую за ваші молитви, нам вони безумовно були потрібні. Ми спустошені смертю мого коханого чоловіка. Кобі - чудовий батько наших дітей, і моя мила, дорога Джанна - любляча, вдумлива і приголомшлива донька, чудова сестра Наталі, Б'янки і Капрі.

Ми співчуваємо й іншим сім'ям, які втратили своїх коханих у неділю. Ми поділяємо ваше горе.

Немає слів, щоб описати наш біль. Мені легше від усвідомлення, що і Кобі, і Джиджі знали, що їх дуже люблять. Ми щасливі, що вони були в наших життях. Я б дуже хотіла, щоб вони були з нами завжди. Вони були щастям, яке у нас забрали занадто рано.

Я не впевнена, як наші життя будуть складатися далі. Неможливо уявити життя без них. Але ми прокидаємося і кожен день намагаємося рухатися вперед, тому що Кобі і наша мила Джиджі висвітлюють нам шлях. Наша любов до них нескінченна і незмірна. Я шкодую, що не можу їх обійняти, поцілувати. Щоб вони були з нами завжди

Спасибі, що ділитеся горем, радістю, підтримкою. Ми просимо вас поставитися з повагою до нашого приватного життя, нам потрібно звикнути до нової реальності.

У знак визнання до нашої сім'ї, Mamba Sports Foundation відкрила фонд MambaOnThree, покликаний допомогти іншим сім'ям впоратися з трагедією.

Дякую за підтримку, за любов до Кобі, Джиджі, Наталі, Б'янки, Капрі і мене», - написала Ванесса.

Читайте також: Пам'яті Кобі Брайанта.

Максим Гаптар Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 22:45 5

Наставник національної команди України посідає 19-те місце, лідер – Дідьє Дешам

Коментарі