«Я люблю тебе, брате мій». Кріс Пол написав зворушливий пост про Брайанта

Захисник «Оклахоми» засмучений втратою свого друга

Захисник «Оклахоми» Кріс Пол написав прощальний пост, присвячений легенді НБА Кобі Брайанта, який 26 січня розбився на вертольоті.

«Не знаю, як я зможу пережити це. Мої батьки говорили про те, що все в житті не відбувається просто так, а за задумом бога.

Зламані пальці, порваний ахілл - все це не мало значення для тебе. Ти зміг пройти через все це. Ми були суперниками, але я навіть не встигав сказати, як я стежив за тобою. Мені необхідно було зрозуміти, наскільки кращим я повинен стати і наскільки старанніше повинен працювати.

Любов, яку ти відчував до гри, і близько не підібралася до тієї, що ти відчував до своїх дівчаток! До всіх п'ятьох! А Джиджі, з якою ми вже обговорили її шлюб з маленьким Крісом, була прекрасна, як ніколи! Я сподівався, що моя маленька буде дивитися на мене так само, як Джиджі дивиться на тебе.

Я люблю тебе і буду сумувати за тобою всім серцем, брат мій! Вся моя любов до Ванесси і всіх членів її сім'ї», - написав Пол в Instagram.

Нагадаємо, що 26 січня гелікоптер із Брайантом на борту розбився в місті Калабасос. Брайант, його 13-річна донька і ще 7 людей загинули на місці.

Читайте також: Пам'яті Кобі Брайанта.

Раніше Кріс Пол не зміг вийти на матч через смерть Кобі Брайанта.

Максим Гаптар Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 15:51 5

«ПСЖ» розглядає трансфер Андрія влітку