Де дивитися онлайн бої Гарсія – Редкач, Фултон – Хегай

Два українські бійці вийдуть на ринг в ніч з 25 на 26 січня в Брукліні

Український боксер Іван Редкач (23-4-1, 18 KO) проведе важливий бій-елімінатор з американцем Денні Гарсією (35-2, 21 KO). 12-раундовий поєдинок повинен відбутися 25 січня в американському Брукліні.
Переможець отримає статус обов'язкового претендента на пояс чемпіона світу за версією WBC, яким володіє лідер напівсередньої дивізіону Еррол Спенс з США (26-0, 21 КО). Фаворитом майбутнього бою вважається Денні Гарсія, який займає друге місце рейтингу WBC (на першому знаходиться американець Шон Портер).
Український боксер Арнольд Хегай (16-0-1, 10 KO) також отримав шанс поборотися за пояс чемпіона світу. Спортсмен, який виступає у другій найлегшій вазі, проведе бій за статус обов'язкового претендента за версією WBO.
Його суперником в 12-раундовому поєдинку буде непереможений американець Стівен Фултон (17-0, 8 KO). Чемпіоном світу за версією WBO є мексиканець Емануель Наваррете. Крім того, в суботньому поєдинку буде розіграно пояс WBO Inter-Continental. Фултон володіє поясом чемпіона світу IBO, другорядної боксерської організації.
Трансляція вечора боксу запланована на телеканалі ShowTime. В Україні бій покаже телеканал Інтер з початком трансляції в неділю, 26 січня, о 04:00 ранку за київським часом. Всі оперативні новини про бої будуть доступні на Sport.ua.
Файткард вечора боксу в Брукліні
Денні Гарсія - Іван Редкач
Джарретт Херд - Франсиско Сантана
Стівен Фултон - Арнольд Хегай
Патрік Харріс - Клей Бернс
Кішон Вільямс - Гаку Такахаші
Стівен Торрес - Дакота Віткопф
Лоренцо Сімпсон - Антоніо Луїс Ернандес
Зробити ставку на бій Стівен Фултон - Арнольд Хегай
Зробити ставку на бій Денні Гарсія - Іван Редкач
Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 20:50 0

4 травня королівський клуб виграв у «Кадіса» з рахунком 3:0