Валя СЕМЕРЕНКО: «Я себе старою ніколи не відчувала»

34-річна українка – про прорив у гонці переслідування

Біатлоністка збірної України Валя Семеренко прокоментувала 18 місце в гонці переслідування на п'ятому етапі Кубка світу в німецькому Рупольдингу.
- Чудовий, приголомшливий злет на 41 місце вгору! Наскільки пригадую, такими величезними проривами саме ти не раз відрізнялася. Просто бігла в своє задоволення сьогодні?
- Так, просто працювала. Виходила і працювала в своє задоволення. Добре, що вийшло. Ну, не тільки я сама працювала, у нас вся команда - тренери, сервіс, керівники - всі ми, як одне ціле. Тому і показується такий результат.
- З огляду на те, що у тебе був передостанній стартовий номер і ви залишаєтеся готуватися тут, в Рупольдингу, то, в принципі, особливих завдань на гонку у тебе не стояло? Просто передбачалося пройти у тренувальному режимі?
- Так, просто вийти, відпрацювати максимально добре на стрільбищі, і буде тоді, природно, хороший результат. З чим я і впоралася, практично, не рахуючи одного штрафу.
- Звичайно, один промах з 20 - це зовсім небагато - погода, все-таки, така нестійка... А з чим був пов'язаний цей промах?
- Звичайний робочий промах, десь, може, трохи поквапилася.
- Як вчора відсвяткували? Якщо не секрет?
- Звичайно, не секрет. Ми зібралися всією командою. Хлопці навіть після гонки, які б не були втомлені, прийшли і привітали - це так дуже приємно, так щиро, так ніжно і мило, сердечно... І, природно, всі наші тренери з сервіс-бригадою, дівчата були. Ми посиділи в теплому сімейному колі, сміялися, посміхалися, їли торти.
- Тому ти себе сьогодні відчула навіть ще молодше, ніж є?
- Так я себе і так ніколи старою не відчуваю (сміється).
Читайте також: Нев'янучі Семеренко, прориви українців, королева Екгофф і піжон Фуркад
Денис Шаховець Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 00:29 8

Микола Сираш не виходить на зв'язок, «Хуст» попросив підтримки в УАФ

Коментарі