Реал – Атлетіко – 0:0 (пен. 4:1). Текстова трансляція матчу

Стенограма фінального поєдинку за Суперкубок Іспанії

Суперкубок Іспанії-2020. Фінал.

Реал - Атлетіко - 0:0

Менді, 90+2, Модріч, 90+3, Карвахаль, 111 - Феліпе, 27, Томас, 74, Хіменес, 113

Вальверде, 115

Реал: Куртуа - Менді, Рамос, Варан, Карвахаль - Модріч, Каземиро, Кроос (Вінісіус, 102) - Вальверде, Іско (Родріго, 60) - Йовіч (Маріано Діас, 83).

Запасні: Ареоля, Мілітан, Марсело, Хамес.

Атлетіко: Облак - Лоді (Льоренте, 89), Хіменес (Савіч, 98), Феліпе, Тріппье - Сауль, Томас, Еррера (Вітоло, 56), Корреа - Мората, Фелікс (Аріас, 101).

Запасні: Адан, Ермосо, Рікельме.

Арбітр: Хосе Марія Санчес Мартінес (Іспанія)

Стадіон: «Король Абдалла Спортс Сіті» (Джидда, Саудівська Аравія)



У неділю, 12-го січня, відбудеться фінальний поєдинок за Суперкубок Іспанії 2020 го року, в якому змагатимуться мадридські «Реал» і «Атлетіко». Матч пройде в Джидді (Саудівська Аравія), на полі стадіону «Король Абдалла Спортс Сіті», початок о 20:00.
Каталонська «Барселона» вже відійшла від берегів Червоного моря у напрямку рідної домівки. Кріз такий шлях пройшла й «Валенсія». А ось дві столичні команди ще мають всі шанси поборотися за бажаний трофей. Вперше в історії Саудівської Аравії на її території буде розіграний Суперкубок Іспанії, який, у свою чергу, дебютує в настільки незвичному форматі. Переможець мадридської битви точно увійде в історію в окремому статусі, що робить можливий майбутній успіх ще більш бажаним.
Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між «Реалом» і «Атлетіко». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.
Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 22:18 0

Гірники 19-й раз виграли у «Чорноморця» з великим рахунком

Коментарі