МИХАЙЛИЧЕНКО: «Сподіваємося, що Русин зможе стати основним нападником»

Головний тренер «Динамо» - про очікування перед зимовим збором команди

Головний тренер «Динамо» Олексій Михайличенко поділився очікуваннями від майбутнього підготовчого етапу до другої частини сезону.
- Який настрій перед початком перших тренувальних зборів?
- Бойовий. Він і має бути таким, оскільки є бажання довести, насамперед самим собі, що невдалі матчі в першій частині сезону були випадковістю. Звісно, у новому році чекаємо від команди та себе нових перемог та хороших ігор.
- Чи знаєте вже, у якому функціональному стані повернулися футболісти з відпустки?
- Думаю, це покажуть перші дні зборів. За всіх казати важко, але впевнений, що хлопці - професіонали. І, незважаючи на відпустку, кожен займався індивідуально - хтось у футбол грав, хтось бігав.
- Чи отримували футболісти індивідуальні завдання на час відпустки?
- Ні, такого не було. Ми чудово розуміли, що це лише формальність. Якщо гравець сам захоче, то він обов'язково буде сам займатися. Але я ще раз повторюся, що ми попереджували їх про те, що втягувальних тренувань не буде, і з першого дня на них чекає серйозна робота. Думаю, вони мене почули, оскільки навіть після першого тренування видно, що хлопці готові.
- Вболівальники бачать у складі багато нових облич, у тому числі молоді гравці. Які надії покладаєте на них?
- Тут нічого й вигадувати не потрібно - вони мають продемонструвати свій рівень, навички та бажання. Тоді буде висока конкуренція, від якої багато чого залежить. Ми продублювали кожну позицію, хоча при цьому є певні нюанси з травмованими - зокрема, той же Попов, сподіваємося, за кілька днів має повернутися до загальної групи. Також запросили молодих хлопців, які можуть скласти конкуренцію, і повернули з оренди Русина - сподіваємося, він зможе стати основним нападником.
Крім того, будемо переглядати Каргбо, якого запросили минулого року, але він не мав права грати за нас, - тому беремо його на збір та покладаємо на нього надії. Сподіваємося, що в нас на кожній позиції буде гідна конкуренція, яка дозволить нам грати краще.
Читайте також: Назарій РУСИН: «Хочу стати лідером Динамо»
Володимир Клепач Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 22 травня 2024, 18:47 1

Артем має принести Жироні 40-45 мільйонів євро

Коментарі