Соратники Фрідмана: «Інтерес до Карпат? Це нісенітниця!»

Повідомлення про наміри російського олігарха купити «Карпати» спростували

«Нісенітницею» назвали в оточенні Михайла Фрідмана повідомлення про інтерес мільярдера до купівлі українського футбольного клубу «Карпати» зі Львова.
Джерело в оточенні співвласника холдингу LetterOne і консорціуму «Альфа-Груп» Міхаіла Фрідмана спростував інформацію про те, що російський мільярдер може купити український футбольний клуб «Карпати». «Нісенітниця», - повідомив він, коментуючи публікації з посиланням на сайт уболівальників клубу «Карпати».
Представник Альфа-банку також повідомив, що не знає про подібні плани Фрідмана. «Мені як представнику Альфа-банку про це нічого не відомо», - сказав директор з маркетингу і комунікацій Альфа-банку Олексій Гіязов. Він назвав дивним джерело новини про футбольних планах Фрідмана.
Раніше сайт вболівальників футбольного клубу зі Львова повідомив з посиланням на «джерела, наближені до олігарха Михайла Фрідмана», що мільярдер «вивчає можливість купівлі львівських «Карпат». Фрідман, який народився у Львові, може викупити частки в клубі в українських бізнесменів Петра Димінського та Ігоря Коломойського, стверджував ресурс.
Футбольний клуб «Карпати» зі Львова набрав 11 очок і займає останній 12-й рядок у турнірній таблиці Української Прем'єр-ліги.
Микола Степанюк Джерело: Forbes
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 15:51 5

«ПСЖ» розглядає трансфер Андрія влітку

Коментарі