Нокаут в боксінг-дей! Ліверпуль в гостях знищив Лестер

Чотири м'ячі відправили підопічні Юргена Клоппа у ворота суперника

26 грудня відбувся матч 19-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Лестер» приймав «Ліверпуль». Команда Юргена Клоппа знищила суперника, забивши в його ворота 4 м'ячі без відповіді.
Явна ігрова перевага «Ліверпуля» втілилась в розгром підопічних Брендана Роджерса в центральному матчі боксінг-дей. У матчі першої та другої команд АПЛ зафіксований розгромний рахунок, і це вагома заявка на чемпіонство від Юргена Клоппа. Тепер мерсисайдці випереджають найближчого суперника аж на 13 очок (ситуація, майже як в Україні). І важко уявити, хто може перешкодити такій феноменальній команді взяти золоті нагороди в АПЛ в поточному сезоні.
На 31-й хвилині матчі рахунок відкрив Фірміно. Бразилець виграв повітря після того, як Александр-Арнольд точно навісив на дальню штангу. Ще три голи у воротах господарів поля побували після перерви, у відрізку з 71-ї по 78-у хвилини. Після навісу з кутового Сеюнджю зіграв рукою, і Мілнер, який вийшов на заміну, реалізував пенальті, розвівши м'яч і Шмейхеля по різних кутах.
Потім свій дубль оформив Фірміно. Він легко прийняв м'яч в центрі штрафного після прострілу праворуч від Александера-Арнольда, підробив м'яч і відправив його шведою в протихід Шмейхелю. Крапку ж у матчі поставив сам Александер-Арнольд, який пробив моментально в швидкій атаці відразу після пасу на хід від Мане.
Яскравий нокаут в боксінг-дей від «Ліверпуля»!
Sport.ua провів текстову онлайн-трансляцію матчу.
Англійська Премьєр-ліга
19-й тур, 26 грудня
«Лестер» - «Ліверпуль» - 0:4
Голы: Фірміно, 31, 74, Мілнер, 71 (пен.), Александер-Арнольд, 78.
Попередження: Меддісон, 73 - Гомес, 62
«Лестер»: Шмейхель - Перрейра, Еванс, Сеюнджю, Чілвелл - Ндіді - Барнс (Олбрайтон, 58), Прат (Перес, 72), Тілеманс, Меддісон (Чудхері, 77) - Варді.
Запас: Уорд, Джастін, Морган, Грей.
Головний тренер: Брендан Роджерс.
«Ліверпуль»: Аліссон - Александер-Арнольд, Гомес, ван Дейк, Робертсон - Хендерсон (Лаллана, 82), Кейта (Мілнер, 70), Вейналдум - Салах (Орігі, 70), Фірміно, Мане.
Запас: Адріан, Вільямс, Джонс, Шакірі.
Головний тренер: Юрген Клопп.
Суддя: Майкл Олівер.
Стадіон: Кінг Пауер (Лестер).
Турнірна таблиця Прем'єр-ліги
Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 00:17 0

Перемогу фіалкам приніс М'Бала Нзола, забивши вирішальний гол на 90+1-й хв.

Коментарі