Тоттенгем – Челсі – 0:2. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку вісімнадцятого туру Англійської Прем’єр-ліги

Английская Премьер-лига. 18-й тур.

Тоттенхэм - Челси - 0:2

Вілліан, 12, 45+4 (пен.)

Зума, 31, Ковачич, 43, Рюдигер, 78 - Алли, 43, Гассаніга, 45+3, Сиссоко, 57, Алдервейрельд, 67

Сон, 62 (неспортивна поведінка)

Тоттенгем: Гассаніга - Вертонген (Роуз, 74), Алдервейрельд, Санчес, Орьє - Сіссоко, Дайєр (Эріксен, 46) - Сон, Аллі, Моура (Ндомбеле, 74) - Кейн.

Запасні: Ворм, Фойт, Уінкс, Ло Чельсо.

Челсі: Аррісабалага - Томорі, Рюдигер, Зума - Алонсо, Ковачіч (Жоржиньо, 68), Канте, Аспіликуета (Джеймс, 80) - Маунт, Вілліан - Абрахам (Батшуаї, 80).

Запасні: Кабальєро, Крістенсен, Пулішич, Хадсон-Одої.

Арбітр: Ентоні Тейлор (Уайтеншо, Англія)

Стадіон: «Тоттенгем Хотспур» (Лондон, Англія)

Наші оцінки:

Заміни Тоттенгем: Еріксен - 4,5, Ндомбеле - 4,5, Роуз - 4,5.

Заміни Челсі: Жоржиньо - 5,5, Джеймс - б/а, Батшуаї - б/а.

У неділю, 22-го грудня, відбудеться поєдинок вісімнадцятого туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому змагатимуться лондонські «Тоттенгем» і «Челсі». Матч пройде в Лондоні (Англія), на полі стадіону «Тоттенгем Хотспур», початок о 18:30.
Поєдинки між «пенсіонерами» і «шпорами» рідко проходили без відчутного емоційного напруження від самого першого протистояння, датованого 18-м грудня 1909 року. Незважаючи на те, що клуби довгий час дотримувалися нейтрального статусу між собою, сезон 2015/16 позбавив зіткнення цих сил «миролюбного» контексту. Саме «Челсі» тоді позбавив «Тоттенгем» можливості зачепитися за чемпіонське звання в бойовому поєдинку, який після завершення назвуть «Битва при Стемфорд Брідж» (2:2). З тих пір команда з північного Лондона так близько не підбиралася до можливого успіху на внутрішній арені. І тим паче не до думок про чемпіонство в стані «Тоттенгема» в цьому сезоні. Відставання від «Ліверпуля» вже налічує 26 пунктів, але ж не завершене ще й перше коло. Ситуація у колективу Френка Лемпарда бачиться більш виграшною, однак «Челсі» не знає перемог вже два поєдинки поспіль.
Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між «Тоттенгемом» і «Челсі». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.
Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 21:01 0

Артем відзначився у очному матчі команд на 4-й хвилині поєдинку

Коментарі