Йожеф САБО: «Кому Динамо програло групу? Сором...»

Спеціаліст розчарований виступом киян у Лізі Європи

Колишній головний тренер збірної України Йожеф Сабо прокоментував виліт київського «Динамо» з Ліги Європи. В останньому матчі групового етапу кияни не змогли обіграти «Лугано» (1:1).
«Кияни провалилися. У «Динамо» немає команди. Є футболісти, але немає команди. Майстерність гравців на дуже низькому рівні. Так, вони тиснули суперника, закидали м'яч - і що далі? Абсолютно нічого. Я не побачив стилю гри «Динамо» - флангових проходів, забігань, передач на випередження. Все поставлено на дуже низькому рівні. Ось і вилетіли. Кому ми програли групу? Сором ...
Я не бачив тактики у киян у цій грі. Вони повинні були вивчити «Лугано». Це не сильна команда і ми повинні були їх обігрувати. На жаль, ми опустилися самі на рівень команди-середняка.
З «Динамо» пішли Ріанчо і Ребров. Вони вже тоді говорили, що в команді є чотири гравці, які не годяться і рости не будуть. Сьогодні це підтверджується. Є молодь, яка не росте. Потрібні зовсім інші футболісти і думати, що робити далі.
Взяти гравців, які не підійшли ряду клубів Європи ... Як фахівець, я бачу, що вони «нульові». Якщо ви перебудовуєте команду для молоді, то беріть гравців з молодіжних команд і готуйте колектив. Яка різниця, потрапите ви в шістку чи ні. Ви побудуєте команду! Зараз у киян немає команди. Вони не грають у футбол.
Ми всі переживаємо, що наша друга команда не потрапила в євровесну. «Олександрія» себе показала, а тут ми не можемо обіграти «Лугано», в якому немає відомих прізвищ», - сказав Сабо.
Максим Гаптар Джерело: 1927.kiev.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 03 травня 2024, 21:47 39

Україна стала найкращою командою Дивізіону 1B

Коментарі