Артем БЕСЄДІН: «Мали виходити з групи із закритими очима»

Форвард «Динамо» – про виліт з єврокубків

Нападник «Динамо» Артем Бєсєдін прокоментував нічию з швейцарським «Лугано» (1:1), через яку кияни вилетіли з Ліги Європи.
- Ніколи не думав, що так буває. Начебто, такі голи забивав, а сьогодні не вийшло. Цьому пояснення немає. Прошу вибачення. Соромно за сьогоднішній матч. Не кажу, що команда не хотіла перемогти. Ми непогано грали. Але гра зараз не має жодного значення, залишається результат. А результат такий, що ми не вийшли далі, хоча група у нас була цілком прохідна, попри всю мою повагу до команд. Вважаю, що ми повинні були проходити до наступного етапу з закритими очима. Сьогоднішня поразка - це моя вина.
- Що зараз відбувається всередині команди?
- Зрозуміло, який у всіх зараз настрій... Це дуже важко. Упевнений, що після матчу нас будуть критикувати ще більше. І ми на це заслужили. Повторюся, соромно, що київське «Динамо» не може вийти з такої групи. І коли потрібна була перемога в заключному, вирішальному матчі, ми не змогли її здобути. Причому, було багато ударів, моментів, але замість того, щоб забити, ми пропустили такий необов'язковий м'яч.
- Який бачите вихід із ситуації, що склалася?
- Зараз важко сказати. Після поєдинку з «Зорею» потрібно було розбиратися. Необхідно переспати з цим, завтра вранці прокинутися і щось вирішити, тому що так не можна. Коли вболівальники кричать на «Олімпійському» «Скільки можна?», це неприємно, таке жодному футболісту чути не хочеться. Тому треба робити висновки, оскільки так далі тривати не може.
- На гру з «Десною» емоції знайдете?
- Завтра вже будемо розбиратися. Але хотів сказати, що повністю винен я. Не думав, що в таких моментах не зможу забити. Якби до цього не забивав, тоді інша справа. Сьогодні просто не йшов м'яч у ворота. Значить, десь не допрацював, не достатньо тренувався, десь не зосереджений був. Потрібно серйозно замислитися.
ВІДЕО. Пробив дно! Як Бесєдін три рази промазав по пустих воротах
Денис Шаховець Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 05 травня 2024, 07:35 0

У Лас-Вегасі пройшов чемпіонський поєдинок за участю Сауля Альвареса

Коментарі