Стали відомі 14 з 16 учасників 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Драматична розв'язка відбулася в групі G за участю «Зеніта»

Закінчилися матчі першого ігрового дня 6-го туру Ліги чемпіонів УЄФА. За їх підсумками стало відомо, що місця в 1/8 фіналу собі забезпечили вже 14 команд.
Залишаються нерозіграними дві путівки, власники яких будуть визначені в середу, 11 грудня. На одну з них претендують «Шахтар» Донецьк, «Динамо» Загреб і «Аталанта». А за другу поведуть заочну боротьбу «Атлетіко» Мадрид і «Байєр» Леверкузен.
Найцікавіший розклад був в групі G, де розв'язка виявилася драматичною. Завдяки камбеку «Ліона» в кінцівці матчу проти «РБ Лейпциг» російський «Зеніт» залишився без єврокубків навесні.
Поки що лише топ-5 найсильніших європейських чемпіонатів представлені на стадії 1/8 фіналу. Чотири команди пройшли далі від Англії, по три - від Іспанії і Німеччини, по дві - від Італії та Франції. Змінити цю статистику в плані представництва можуть лише донецький «Шахтар» або загребське «Динамо».
Команди, що посіли перше місце в групі, в 1/8 фіналу ЛЧ будуть грати проти тих, хто опинився на другій позиції. Зустрічі між командами однієї групи або ж однієї країни в цьому раунді заборонені (але це правило припинить дію зі стадії 1/4 фіналу).
Команди, які вийшли до 1/8 фіналу ЛЧ
Команди, які вийшли до 1/16 фіналу ЛЄ
Турнірні таблиці Ліги чемпіонів
Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 01:20 0

Визначено по 4 претенденти в номінаціях на найкращого гравця та тренера

Коментарі