Джошуа знову нокаутований на тренуванні напередодні бою з Руїсом

Бій за 4 пояса чемпіона світу відбудеться 7 грудня в Саудівській Аравії

Оприлюднена інформація, що Ентоні Джошуа знову потрапив в нокаут на тренуванні, коли готувався до поєдинку з Енді Руїсом, який відбудеться 7 грудня в Саудівській Аравії. На кону в бою-реванші стоятимуть пояси чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO, які в першому поєдинку Руїс сенсаційно відібрав у Джошуа.
Перед тим першим боєм 1 червня ходили чутки, що Джошуа сильно постраждав при обміні ударами зі спаринг-партнером. Виявилося, що це був Джої Давейко, який промовчав, коли його попросили підтвердити чутки, тільки підливаючи масла у вогонь.
На цей раз Джошуа знову потрапив в неприємну ситуацію перед боєм з першим мексиканським королем суперважкої ваги. Ім'я суперника, хто завдав шкоди Джошуа, поки не повідомляється. Спаринг-партнерами Ентоні були: Албон Первізай, Том Літтл, Дерек Чісора, Ендрю Табіті і Тімоті Мотен. Будь-який з них може бути відповідальним за інцидент.
Експерти дають численні прогнози на бій. Тайсон Ф'юрі вважає, що «ця маленька жирна свиня знову знищить Джошуа». Також на Руїса робить ставку і чемпіон світу за версією WBC Деонтей Уайлдер.
Микола Степанюк Джерело: Worldboxingnews
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 00:42 6

Кевін вважає Михайла Мудрика найсильнішим у складі «синьо-жовтих»

Коментарі