Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Перші і останні хвилини стали для нас фатальними»

Наставник «Динамо» - про поразку «Мальме» в поєдинку-трилері (4:3)

Керманич «біло-блакитних» вважає, що його команда сама винна в болісній поразці від «Мальме» (4:3). Але вирішуватися для «Динамо» все одно все буде в заключному матчі з «Лугано».

«У тому, що ми програли, вважаю, винні самі - не можна пропускати м'ячі в дебюті таймів. У нас не вийшла гра з багатьох причин, але я не буду зараз про них говорити. Були допущені помилки, не було продовження першого тайму після перерви. У першому таймі було відчуття переваги і того, що все знаходиться в наших ногах. Результат такий, який є. Будемо готуватися до останньої гри з «Лугано», в якій все буде вирішуватися».

«За рахунок чого в першому таймі виходила гра в атаці? За рахунок руху, пропозицій за спину, швидкого розіграшу. М'ячі, які ми пропустили на початку другого тайму, були необов'язковими і психологічно вони подіяли не найкращим чином. І після цього вилучення незрозумілого ...

У другому таймі нам було набагато важче грати. Вдесятьох грали на результат, відігралися. Може, завадило надмірне бажання на цю гру».

«Після того, як зрівняли рахунок, ми продовжували грати в свою гру. Навіть в меншості у нас були можливості для контргри і ми їх використовували. На жаль, перші і останні хвилини стали для нас фатальними», - сказав Михайличенко в коментарі телеканалу «Футбол 2» відразу після матчу.

У шостому турі групового турніру Ліги Європи «Динамо» прийме «Лугано». У цій зустрічі киян влаштує тільки перемога.

Відзначимо, що Олексій Михайличенко не зможе розраховувати відразу на трьох гравців основного складу.

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 07:14 3

Тібо Куртуа зіграє у наступному матчі Ла Ліги

Коментарі