Манчестер Сіті U-19 розгромив Шахтар в матчі Юнацької ліги УЄФА

«Городяни» забили «гірникам» п'ять м'ячів

Команда донецького «Шахтаря» U-19 припинила боротьбу за вихід з групи Юнацької ліги УЄФА. У гостьовому поєдинку проти однолітків з «Манчестер Сіті» юним «гірникам» потрібна була тільки перемога.
На жаль, вже до середини першого тайму українська команда «горіла» 0:3. Тотальна перевага господарів вилилася в м'ячі Роджерса, Деле-Баширу і Поведи. Після цього «Манчестер Сіті» заспокоївся, але шансів гостям не давав.
По перерві нічого не змінилося. Правда, на 74-й хвилині «Шахтар» нарешті вперше пробив по воротах суперника - Мудрик втік один на один, пробив повз голкіпера, але не влучив у ворота. На 85-й хвилині відбувся перший і єдиний удар в «рамку» - Кобак несильно катнув м'яч в руки воротарю. На це «городяни» відповіли голами гравців, що вийшли на заміну: Туайзі і Бернабе - 5:0. Для порівняння: «Ман Сіті» за матч завдав 23 удари по воротах Трубіна!
У «Шахтаря» залишилося 2 очка в активі і остання сходинка в турнірній таблиці. В 6-му турі «гірники» приймуть «Аталанту», яка оформила вихід у наступну стадію. «Манчестер Сіті» набрав 7 балів, і в очному протистоянні із загребським «Динамо» (8 очок) спробує вирішити питання про продовження боротьби.
Юнацька ліга чемпіонів. Група С.

«Манчестер Сіті» U-19 - «Шахтар» U-19 - 5:0


Морган Роджерс (11), Фісайо Деле-Баширу (23), Іан Поведа (26), Набіль Туайзі (89), Адріан Бернабе (90+1).

«Манчестер Сіті»:Гевін Базуну, Альфа Діонку, Ерік Гарсія, Тейлор Харвуд-Беллис, Нейтан Огбета, Ікер Посо (Роуан Макдоналд, 81), Джейден Брааф (Бен Найт, 71), Том Дойл (Адріан Бернабе, 64), Іан Поведа, Фісайо Деле-Баширу (Коул Палмер, 81), Морган Роджерс (Набіль Туайзі, 64).

«Шахтар»: Анатолій Трубін, Едуард Козик, Назарій Муравський, Роман Якуба, Олександр Драмбаєв (Абдулла Абдулаєв, 61), Дмитро Криськів, Олег Очеретько (Едвард Кобак, 62), Георгій Судаков, Костянтин Гуров (Михайло Рудавський, 46), Артем Бондаренко (Владислав Кобилянський, 87), Михайло Мудрик (Денис Світюха, 87).

Арбітр: Брам ван Дріске (Бельгія).

Стадіон: «Міні-Стедіум» (Манчестер, Англія).

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Клим Лавренюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 травня 2024, 03:56 0

23 травня Аталанта здобула трофей Ліги Європи 2023/24

Коментарі