Манчестер Сіті – Шахтар – 1:1. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку групового турніру Ліги чемпіонів

У вівторок, 26-го листопада, відбудеться поєдинок групового турніру Ліги чемпіонів, в якому зустрінуться «Манчестер Сіті» та донецький «Шахтар». Матч пройде в Манчестері на стадіоні «Етіхад», початок - о 22:00 за київським часом.

Манчестерський клуб впевнено очолює групу С і за тур до закінчення групового турніру може оформити вихід в плей-офф Ліги чемпіонів. Для цього команді Хосепа Гвардіоли достатньо зіграти внічию. Але і донецький колектив має непогані шанси на продовження боротьби в головному клубному євротурнірі. Фантастична кінцівка поєдинку проти загребського «Динамо», в якій «гірники» вирвали нічию, забивши два голи в компенсований час, дарує надію українським уболівальникам на сприятливий для «Шахтаря» підсумок турнірних перегонів. Перед виїздом в Манчестер команда Луїша Каштру в Харкові здолала ПФК «Львів», розгромивши суперників з рахунком 4:1. Чинний чемпіон Англії в рамках свого національного чемпіонату зустрічався з «Челсі» і здобув перемогу з рахунком 2:1.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Манчестер Сіті» - «Шахтар». За перебігом матчу можна спостерігати за цим посиланням.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 16:17 12

Френк Воррен розповів, що у його клієнта біполярний розлад

Коментарі