Динамо – Маріуполь – 3:0. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 15-го туру Української Прем'єр-ліги

У неділю, 24-го листопада, відбудеться поєдинок п'ятнадцятого туру Української Прем'єр-ліги, в якому київське «Динамо» прийматиме «Маріуполь». Матч пройде в Києві на НСК «Олімпійський», початок - о 17:00.

Після поразки в протистоянні з «Шахтарем» київський клуб опинився на четвертій позиції турнірної таблиці, що явно не відповідає амбіціям «біло-синіх». У черговому турі в столиці буде гостювати «Маріуполь», який веде боротьбу за потрапляння в верхню шістку чемпіонату. Поки азовці йдуть якраз на шостому місці, але для виконання завдання їм ще потрібно докласти чимало зусиль. У першому колі кияни з мінімальним рахунком обіграли команду Олександра Бабича (єдиний результативний удар у компенсований час завдав Беньямін Вербич).

Відзначимо, що в минулий четвер УАФ покарала «Динамо» одним домашнім матчем УПЛ без глядачів, однак вболівальники зможуть відвідати поєдинок проти «Маріуполя». Київський клуб подає апеляцію на рішення КДК УАФ, тому покарання поки відкладено.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Динамо» - «Маріуполь». За перебігом матчу можна спостерігати за цим посиланням.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Волейбол | 02 травня 2024, 11:02 6

Лідер української команди – про майбутнє

Коментарі