ФРАНКОВ: «Сподіваюся, Павелко заплатить преміальні не штучним покриттям»

Журналіст вважає, що преміальні повинні були бути обумовлені заздалегідь

Український спортивний журналіст Артем Франков прокоментував на телеграм-каналі ситуацію навколо виплати преміальних гравцям збірної України за вихід на Євро-2020:
«Розчулила новина (плітка? слух?) про те, що Андрій Павелко зайшов в роздягальню збірної України після матчу з сербами і чогось там пообіцяв заплатити в березні. Сподіваюся, хоч грошима, а не штучним покриттям. Привіт від молодіжної збірної - чемпіонів світу. У них теж з'явиться деяка Надія, що все не обмежиться мужнім і патріотичним «дякую»?
Насправді, преміальні повинні були бути обумовлені ще до початку відбіркового циклу - кількість і порядок їх виплати, поматчово-попереможно або ж по підсумкового результату. Або це, вибачте, бардак. Так що максимум, що міг Павелко - повідомити, що все йде по заздалегідь обумовленому планом або що все полетіло шкереберть, тому що у ФФУ немає грошей. Взагалі, це дуже неправильно і негарно - змушувати чекати обіцяного півроку. Якось не довіряєш влади, особливо знаючи, наскільки вона при цьому не ображає себе!
Не знаю, як футболісти збірної, а я тисну плечима. Навіть без історичних конотацій».
Микола Степанюк Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 19:52 8

Валентин Рубчинський потрапив до сфери інтересів «гірників»

Коментарі