Душан ТАДІЧ: «Ми заслуговували на перемогу в матчі з Україною»

Один із лідерів збірної Сербії розчарований нічийним результатом

Півзахисник збірної Сербії Душан Тадіч підвів підсумки матчу відбіркового циклу Євро-2020 зі збірною України (2:2), який відбувся вчора в Белграді.
«Думаю, ми зіграли сьогодні добре, створили багато гольових моментів і заслуговували на перемогу. Шкода, що ми отримали цей безглуздий гол на останніх секундах гри. На жаль, такі несправедливі речі у футболі трапляються.
Але в цілому, повторюся, наша гра в цьому матчі залишила позитивні враження. У всякому разі, ми зіграли набагато краще, ніж проти Люксембургу, і це при тому, що нам протистояв набагато серйозніший суперник. Ми зіграли з мінімумом помилок. Огріхи були, і їх неодмінно потрібно виправляти, але сам цей матч, те, як ми його провели, стане хорошим імпульсом для прогресу збірної Сербії.
Звичайно, ми розраховували на вихід з групи, і зараз розчаровані тим, що не вирішили це завдання. З самого початку було зрозуміло, що боротьба в цій групі розгорнеться між нами, Україною та Португалією. Упевнений, ця боротьба була б дуже гострою на фініші відбірного циклу, що не розгуби ми стільки очок на початку турніру», - сказав Тадіч.
Раніше повідомлялося, що збірна України буде сіяною на Євро-2020 з першого кошика.
Максим Гаптар Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 11:22 4

В Іспанії повідомляють, що саме Андрій вийде у старті на матч-відповідь проти мюнхенців

Коментарі