Віктор ЛЕОНЕНКО: «Циганков ніде не буде прогресувати»

Відомий експерт розкритикував Віктора Циганкова

Колишній гравець «Динамо» Віктор Леоненко розкритикував хавбека київського клубу Віктора Циганкова за матч проти «Копенгагена» (1:1) в Лізі Європи.

«Циганков зіграв нижче своїх можливостей. Мені звично говорити, що Віктор - не лідер «Динамо». Ти можеш не завжди грати добре в чемпіонаті України, але в єврокубках тягнуть свою команду справжні лідери. А у нас слово «лідер» - просто назва.

Циганков ніде не буде прогресувати, тому що нестабільний. А він вже не молодий. Для деяких експертів - у 23 роки, і в 25 років футболісти все ще молоді. У нього погані ігри чергуються з хорошими. Хтось робить «вкидання», що Циганков коштує 15-20 мільйонів євро.

І скільки тепер коштує Віктор після матчу з «Копенгагеном»? Втім, журналісти напишуть, що він віддав гольову передачу на Вербіча. Влітку ходили чутки на рахунок пропозиції по Циганкову. Мовляв, за нього давали 20 мільйонів євро. І що? Суркіс багато кого не відпустив. Ігор Михайлович шкодує, що не продав свого часу Мілевського і Хачеріді. Ну і хто тут розумний?

На місці Суркіса я б продав Циганкова, тому що він стільки не коштує. А для «Динамо» це звична справа. Якщо хтось робить пропозицію, то клубу все мало і мало. Якщо брати щодо «свіжі» трансфери, то відпустили в Європу тільки Ярмоленка. Всіх інших гравців втримують, щось придумують, в результаті вони залишаються».

Олег Дідух Джерело: Footboom
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 травня 2024, 05:34 0

Артур Загорулько із вінницької Ниви за сезон забив 17 м'ячів у 24 матчах

Коментарі