КАРАВАЄВ: «З трибун кинули запальничку, Сидорчуку наступили на гомілкостоп»

Гравець «Динамо» підбив підсумки зустрічі з «Копенгагеном» в Лізі Європи (1:1)

Футболіст «Динамо» Олександр Караваєв в інтерв'ю Football Hub прокоментував нічию з «Копенгагеном» (1:1) в поєдинку Ліги Європи.
- У нас було багато моментів, але ми їх не реалізували. У нас була перевага по володінню м'ячем, ударам і по моментам. Знову пропустили безглуздий гол, це був збіг обставин. Але ми не зупинилися, створювали моменти, заробили пенальті. Суддя міг і другий призначити, коли Беньяміна Вербича штовхали в штрафному. У наступних матчах будемо намагатися реалізовувати свої моменти.
- Моменти з жовтими картками. Здалося, що з трибун кинули щось в штрафну, і Сидорчук почав показувати арбітру, і почали штовхатися гравці.
- З трибун кинули запальничку, Сидорчук підняв її і хотів показати судді, що з нею треба щось зробити. 18-й номер (уругвайський форвард Майкл Сантос - прим. ред.) почав вихоплювати запальничку, брикатися. Звичайно, нам це не сподобалося, і Сергій почав обурюватися. А потім суперник спеціально і сильно наступив Сидорчуку на гомілкостоп. Це було зроблено навмисно, не знаю, чому не дали червону картку. Ще й Сергію дали жовту, це не дуже зрозумілий для нас момент, але суддя прийняв таке рішення.
- Виходить, що ви відклали вихід з групи на останній момент...
- Повторюся, що такий збіг обставин, так виходить. На всі інші ігри будемо виходити з однією метою - перемогти. Завдання посісти перше місце в групі ніхто не відміняв.
Михайло Шаповалов Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 13:53 0

Каталонський клуб гарантував собі участь у Лізі чемпіонів

Коментарі