Динамо Загреб – Шахтар – 3:3. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку групового турніру Ліги чемпіонів

У середу, 6-го листопада, відбудеться поєдинок групового турніру Ліги чемпіонів, в якому загребське «Динамо» прийматиме донецький «Шахтар». Матч пройде в Загребі на стадіоні «Максимір», початок - о 22:00 за київським часом.

Суперники після трьох проведених матчів мають в своєму активі по чотири набраних очки, і протистояння в Загребі стає чи не ключовим у контексті боротьби команд за вихід в плей-офф Ліги чемпіонів. Перша очна дуель «Динамо» та «Шахтаря», що відбулася в Харкові, завершилася з нічийним результатом - 2:2. Перед виїздом до Хорватії «гірники» розгромили «Карпати», при цьому давши можливість відпочити ключовим футболістам. «Динамо» також проводило зустріч національного чемпіонату, в якій з мінімальним рахунком обіграло «Запрешич». Після чотирнадцяти турів «сині» очолюють турнірну таблицю хорватської першості, на чотири очки випереджаючи сплітський «Хайдук».

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Динамо» (Загреб) - «Шахтар». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 14:44 36

Півзахисник «Шахтаря» прокоментував перемогу над «Чорноморцем»

Коментарі