Григорій СУРКІС: «Михайличенко підтягнув фізичні кондиції Динамо»

Екс-президент «Динамо» - про перемогу над «Шахтарем»

Колишній президент «Динамо» Григорій Суркіс поділився враженнями від перемоги над «Шахтарем» 2:1 в 1/8 фіналу Кубка України:

«Сьогодні хороший вечір для «Динамо», мене і уболівальників клубу. Я віддаю повагу і «Шахтарю». Вони показали гідну гру, на тлі якої у «Динамо» була перевага майже у всіх компонентах гри. За останні роки я такого не пам'ятаю. З'явилася швидкість і пресинг. І це все на тлі хороших фізичних кондицій гравців. Команда грала майже без замін, якщо не брати до уваги, що вийшов Гармаш.

На сьогоднішній день ця команда дає мені можливість трошки заглянути в минуле, на 20 років назад, коли в 1999-му році команда грала в півфіналі Ліги чемпіонів. Тільки не кажіть, що я фантазер. У тієї команди були такі ж видатні характеристики. Якщо це промінь світла в темному царстві, то це добре, але і погано. Це проблиск гри, яку тренерський штаб закладає на майбутнє.

Сьогодні я переконався в тому, що Михайличенко і його штаб підтягнули фізичні кондиції команди. Найголовніше, що гравці повірили в себе. Три дні тому «Динамо» зіграло внічию в матчі, в якому не можна було це зробити, але можна було і програти. Здавалося б, психологічний стан гравців повинен було бути поганим, але сьогодні вони вийшли і тримали пульс гри в своїх ногах.

Ніколи не говорю про суддівство, але не розумію, за що Шепелєву показали червону картку. Якщо порушення і було, то це жовта. Але давайте залишимо суддівство в спокої.

Дуже хочеться, щоб команда постійно рухалася і добувала очки навіть в такому напруженому графіку. У найближчі два тижні ми дізнаємося, чи був це спалах чио це була та гра, яка задовольнить вимоги уболівальників».

Олег Дідух Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 03 травня 2024, 01:01 2

Аріна Соболенко у трьох сетах здолала Єлену Рибакіну на змаганнях WTA 1000 в Іспанії

Коментарі