МАЗЯР: «Деякі гравці Львова не відповідають навіть рівню Першої ліги»

Головний тренер ФК «Львів» – про виліт з Кубка України від «Минаю» (0:2)

Головний тренер ФК «Львів» Володимир Мазяр на післяматчевій прес-конференції розповів про виліт своєї команди з Кубка України від «Минаю» (0:2).
- Хочу вибачитися перед вболівальниками. Мали моменти в першому таймі, але з таких позицій промахувалися… Мали до 30-ї хвилини закрити гру. Реалізація кульгає. І не тільки вона. Ми даємо шанси гравцям, а гравець фолить в центрі поля і вилучається.
Хороша атмосфера, вітаю «Минай». Але ті свистки… Є проблеми. І не лише в організації та побудові гри. Футболісти не виконують вимоги. Реально не можуть. Деякі наші гравці не відповідають рівню команди навіть з середини Першої ліги. Не може будуватися гра команди на 6-7-х гравцях. Не знаю, що буде. Далі - «Динамо», руки не хочеться опускати, але... Ми випускаємо молодого гравця, він виходить - і одразу нам забивають.
- Другий тайм провели гірше, ніж перший...
- Як тільки вийшли з роздягальні - вилучення. Та й штрафний, з якого нам забили, - смішний. Вже самі люди на трибунах сміялися з арбітражу. Що не момент - фол. Вітаю «Минай», це історичний момент для них.
- Очікували такої гри від суперника?
- Та не було якоїсь видатної гри. Забили зі стандартів. А ми грали в меншості з 46-ї хвилини. Попереду нас чекають важкі матчі, у нас багато травмованих - Педро, Сабіно, Квасний. Маємо те, що маємо. Нас жаліти не треба. Будемо далі старатися, рухатися вперед. Але зараз у нас розбалансований склад. Мусимо виходити з того, що маємо.
- У «Миная» грають двоє ваших гравців. Слідкуєте за ними?
- Вони не сильніші тих гравців, які є у нас. Якщо завдання стоїть перед нами потрапити в першу шістку, то потрібні інші гравці.
Денис Шаховець Джерело: UA-Football
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 травня 2024, 10:36 0

Сергій Булеца попрощався із «Заглембе» з Любіна

Коментарі