Артем БЕСЄДІН: «Всією командою підтримали Шабанова»

Нападник «Динамо» - про нічию в 12-му турі УПЛ

Нападник київського «Динамо» Артем Бесєдін прокоментував нічийний результат у матчі 12-го туру чемпіонату України з «Карпатами» (1:1).
- Артем, ваші враження про матч?
- Важка гра, суперник обороняється усіма силами. Ми не зуміли реалізувати наші моменти, особливо, у другому таймі. Тому і такий результат. Вважаю, що ми самі винні, що підсумковий рахунок такої. Не треба говорити про те, чи був там пенальті чи ні.
- У «Динамо» зараз непростий графік - наступний матч з «Шахтарем» в Кубку...
- Так, важко, але нічого, потрібно грати. У нас фактично доба на відновлення. Особисто я відчуваю, що перебуваю в хорошому ігровому тонусі. Впевнений, що всі відновляться. Потрібно просто краще грати в футбол.
- До матчу з «Шахтарем» залишилося фактично два дні. Що важливо зараз зробити до цього поєдинку?
- Важливо зробити правильні висновки і забути про сьогоднішій поєдинок, а з завтрашнього дня готуватися до цього важливого матчу. Для нас це дуже важливе протистояння, будь-який матч проти «Шахтаря» для нас дуже важливий. Ми будемо грати тільки на перемогу.
- Чому команда здорово провела другий тайм, але могла і програти?
- Як я вже сказав, суперник оборонявся всіма гравцями на своїй половині поля, два рази дійшли до наших воріт, і ми ледь не програли 1:2.Тільки ми самі винні, що отримали такий результаті. Потрібно розібратися, зробити висновки, тому що з такою грою далі нам нічого робити.
- Про що говорили в роздягальні в перерві і після матчу?
- Тренери нам підказували, що ми робили правильно, що ні. Після перерви ми вийшли, добре почали, забили гол, але потім не зуміли реалізувати всі свої моменти. В підсумку зіграли внічию.
- Що сказали Артему Шабанову після гри?
- Ми всією командою його підтримали, щоб він не засмучувався, це футбол. У тому моменті він виявився в тому місці, але міг бути і будь-який інший. Це футбол. Винні всі, вся команда.
Автогол Шабанова

Володимир Клепач Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 22:40 5

Згадуємо та оцінюємо успіхи голеадорів, які 10 років тому вважалися дуже перспективними…

Коментарі