Данські ЗМІ: «У Києві наших фанатів закидали камінням до і після матчу»

Sport.ua представляє огляд данської преси після нічиєї «Динамо» з «Копенгагеном»

У четвер, 24-го жовтня, київське «Динамо» на своєму полі зіграло внічию з данським «Копенгагеном» (1:1) в матчі третього туру групового раунду Ліги Європи.
Прес-служба «Копенгагена» не залишила без уваги погодні умови в українській столиці: «У Києві на стадіоні «Олімпійський» протягом всього матчу туман лежав як ковдра. Але погодні умови не мали значення, адже вже на другій хвилині ми повели в рахунку. Після скидання від Сантоса головою Сотіріс в один дотик сильним ударом розстріляв ворота господарів. Відмінний початок боротьби, що в той же час означало, що українці повинні були ще активніше атакувати, ніж вони могли спочатку подумати».
Якщо воротар «Динамо» Георгій Бущан залишився незадоволеним своєю грою в матчі, бо вважає себе винним в пропущеному м'ячі, то данські журналісти відзначають хорошу гру українського голкіпера: «У першому таймі Віктор Нельссон і Майкл Санто мали хороші можливості збільшити перевагу в рахунку, але Бущан був рятівником українців».
«Копенгаген» відвозить нічию 1:1 після важкої гри з київським «Динамо», - назвало свій матеріал видання BT.dk.
Також BT не залишило без уваги склад «Динамо»: «Колишній гравець «Копенгагена» Беньямін Вербич вийшов в стартовому складі українців, а датчанин Міккель Дуелунд матч пропускав через травму щиколотки. Вербич в першій чверті матчу щосили намагався добре проявити себе, але безуспішно. «Копенгаген» мав можливості скористатися контратаками, але Бущан рятував «Динамо».
На другий тайм «леви» вийшли з мінімальною перевагою, але вже після 53 хвилини справи пішли не так добре. Шабанов головою замкнув гарматний навіс зі штрафного, відправивши ядро ​​в лівий нижній кут воріт Йонссона.
Після відновлення паритету на табло тиск на «Копенгаген» посилився, але українці повинні були знати, що наша команда швидко змінюється в іншу сторону. «Копенгаген» везе з Києва очко».
Портал DR.dk більше уваги приділив не самому матчу, а неприємним інцидентам, які були як до початку зустрічі, так і після її закінчення. «Вболівальники «Копенгагена» зазнали нападу в Києві. В Україну прибуло близько 500 фанатів, яких доставляли до стадіону п'ять автобусів у супроводі поліції. Проте, хулігани закидали автобуси камінням, мінімум в одному розбите вікно».
Данські ЗМІ повідомляють, що після поєдинку був ще один напад, цього разу автобуси постраждали сильніше: «При огляді місця події правоохоронці зафіксували пошкодження вікон в трьох автобусах, частину хуліганів затримано».
В цілому, данські ЗМІ задоволені результатом поєдинку, але розуміють, що боротьба за євровесну ще попереду. 7 листопада «Динамо» поїде до «Копенгагена» в гості. Будемо сподіватися, що наших уболівальників чекає більш теплий прийом.
Денис ШАХОВЕЦЬ
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 06:55 1

Українцем цікавляться «Мілан», «Наполі» та «Боруссія Дортмунд»

Коментарі