Георгій БУЩАН: «Мій технічний брак на першій хвилині вплинув на всю гру»

Воротар «Динамо» – про нічию з «Копенгагеном»

Голкіпер київського «Динамо» Георгій Бущан в ефірі телеканалу «Футбол 2» прокоментував нічию з данським «Копенгагеном» (1:1) в матчі третього туру групового раунду Ліги Європи.
- З якими почуттями сьогодні залишаєте НСК «Олімпійський»?
- Не можу сказати, що з позитивними, тому що мій технічний брак на першій хвилині вплинув на всю гру, ми пропустили гол.
- «Динамо» шість матчів не пропускало. Що сьогодні було на початку матчу?
- Не знаю. Напевно, сильно чекали, щоб ми пропустили... Головне, що команда зібралася і дограла матч до кінця. Не пощастило, що не забили другий м'яч, хоча повністю контролювали гру.
- Олексій Михайличенко сказав, що суперник сьогодні дуже багато нав'язував своєї боротьби. Чому так сталося?
- В принципі, ми були готові, знали, як грає «Копенгаген». Вони здорово перекривали зони, коли на крайніх захисників йшли передачі, і добре рухалися, наситили центр поля. Хороший суперник.
- У багатьох моментах ви виручили команду. Хотіли реабілітуватися в якійсь мірі?
- Пропущений гол я відразу забув, тому що якщо пам'ятати свої помилки, то, можливо, не було б порятунків далі, не було б і сейвів. Це моя робота: виручати команду і намагатися не привозити неприємні моменти до своїх воріт.
- Що намагалися змінити по ходу гри, щоб виправити становище? Другий тайм команда краще провела...
- Потрібно було грати швидше, переводити з флангу на фланг, тому що у них дуже насичений центр. Потрібно було рухатися швидше і прискорити гру.
- У роздягальню заходив Ігор Суркіс. Напевно, довга розмова була і з тренером. Які слова сказали після гри президент і головний тренер? Це були слова підтримки чи розчарування?
- Ігор Михайлович і Григорій Михайлович завжди після ігор заходять в роздягальню. Сьогодні після гри поки нічого не звучало. Ми завтра поговоримо на базі спокійно, коли емоції вляжуться.
- Можливо, ця нічия - крок назустріч до виходу з групи...
- Я думаю, вся боротьба попереду, тому що у нас і «Копенгагена» по п'ять очок, а у «Мальме» чотири. Тому вся боротьба ще попереду.
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 04:34 3

Найближчим часом Карло Анчелотті вирішить, хто гратиме проти «Кадіса»

Коментарі