Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Мені навіть хотілося заплакати після матчу»

Форвард прокоментував вихід України на Євро-2020

Збірна України здолала Португалію 2:1 і гарантувала собі вихід на Євро-2020. Один з голів забив форвард Андрій Ярмолекно.

«Всі задоволені, виграли після величезної роботи. Рухаємося далі. Раз виграли - значить справедливо. Грали другим номером, але заслужили свій успіх. Мій гол? Це не мій гол, а Миколенка. Віталій зробив 70% голу. Якби після такого пасу не забив, то він міг би мене якось обізвати. Мені залишалося тільки забити».

«Два останні дні тільки й робили, що розбирали португальців. Прекрасно знали, як з ними грати. Величезна заслуга тренерського штабу. Київ? Ти кайфуєш, що повний стадіон, всі тебе підтримують. Ми вийшли, виграли і потрапили на Євро. Це ейфорія. З'явилася впевненість і менталітет переможців. Ми виходимо на Португалію - і знаємо, як грати. Знаємо, що робити в кожному епізоді. Нам тренерський штаб все розжовує, прямо як дітям».

«Для мене особисто це важливий момент. Давно не забивав за збірну, були травми. Навіть хотілося заплакати. Ще раз спасибі уболівальникам. Ми це зробили разом, вітаю всю країну», - сказав Ярмоленко в ефірі Футбол 1.

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 06:00 3

У підопічних Юрія Максимова у разі перемоги ще збережуться шанси на бронзові нагороди

Коментарі