Дмітрій Бівол – Ленін Кастільо. Прогноз і анонс на бій

Російський чемпіон WBA в напівважкій вазі захищатиме свій пояс в Чикаго

В ніч з 12 на 13 жовтня в Чикаго на рингу зустрінуться росіянин Дмітрій Бівол (16-0, 11 КО), чемпіон WBA в напівважкій вазі, і претендент на його титул Ленін Кастільо з Домініканської Республіки (20-2-1, 15 КО) .
У цьому ж вечорі боксу в Чикаго український боксер Олександр Усик (16-0, 12 КО) дебютує в суперважкій вазі в поєдинку проти Чазза Візерспуна (38-3, 29 КО).
Непереможений поки росіянин Бівол попередній бій провів в березні, коли переміг за очками американця Джо Сміта-молодшого (119-109, 119-109, 118-110). Для Дмитра це був п'ятий захист титулу WBA, який він утримує з 2017 року. І тепер росіянин почав дивитися в бік об'єднання поясів, що передбачає цікаву боротьбу в дивізіоні українця Олександра Гвоздика, який через тиждень спробує об'єднати пояси в бою проти іншого росіянина Артура Бетербієва.
Домініканець Ленін Кастільо провів 20 боїв на професійному рингу і в двох зазнав поразки, а ще один поєдинок завершився внічию. В активі Кастільо 15 перемог нокаутом. Його найвідомішим суперником був тимчасовий екс-чемпіон WBA Маркус Браун, якому він програв одноголосним рішенням суддів у серпні 2018 року. Потім Кастільо виграв пояс WBO Latino у бою проти колумбійця Джона Кортеса та успішно захистив його від зазіхань венесуельця Рейналдо Гонсалеса.
Цитати перед боєм
Дмітрій Бівол: «Я хочу залишити свій слід в історії боксу. Для цього мені необхідно битися з кращими. Я вдячний своїй команді за те, що вона підшукує мені хороших суперників. Звичайно, я хочу битися з іншими чемпіонами, але іноді це неможливо з огляду на їх зайнятість. Але я беру участь в хороших боях, і це мене тішить.
Бій на наступному тижні буде відмінним. Я хочу зустрітися з переможцем протистояння Гвоздик - Бетербієв. Ми зможемо більш предметно говорити про моє майбутнє після цього бою. Я не знаю, хто здобуде в ньому перемогу. Не хочу нічого передбачати. Це буде класний поєдинок, і я чекаю його».
Церемонія зважування
Обидва боксери вклалися в ліміт вагової категорії. Дмітрій Бівол важить 174.3 фунта (79.06 кг), а Ленін Кастільо - 175 фунтів (79.37 кг).


Прогноз на бій

Більш технічний та агресивний Дмітрій Бівол зобов'язаний без проблем проходити цього суперника з Домініканської Республіки, щоб потім вести переговори з переможцем об'єднавчого бою між чемпіоном світу за версією WBC Олександром Гвоздиком та володарем поясу IBF Артуром Бетербієвим, які визначать найсильнішого 18 жовтня.
Рекомендована ставка - дострокова перемога Дмітрія Бівола нокаутом.
Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 00:44 3

Бензема, Модрич та Марсело виграли по 25 титулів

Коментарі