КОСТИШИН: «Помилка судді – це не виправдання. Динамо було сильніше»

Головний тренер «Колоса» – про поразку в 10-му турі УПЛ

Наставник «Колоса» Руслан Костишин прокоментував поразку від київського «Динамо» (0:4) в матчі 10-го туру української Прем'єр-ліги.
«Матч розділений на дві частини: до моменту з пенальті і після. До моменту ми грали компактно, дисципліновано. Після пенальті і другого гола трапилася анархія: гравці побігли в атаку, забувши про оборону, дисципліну. Можна сказати, що наші футболісти, як якась зграя бандитів, побігли рятувати ситуацію, але з «Динамо» не потрібно було цього робити.
Футболісти суперника кваліфіковані, коли даєш їм простір, вони цим користуються. І, дійсно, потім біля наших воріт було багато моментів. Але це досвід. Можна сказати, наша команда вперше грає такий поєдинок...
Хочу привітати свого президента і гравців з таким матчем. На матчі був переповнений стадіон. І це команда з села, яка тільки 5 років тому була створена. Ніхто не міг подумати, що через 5 років ми можемо грати з «Динамо» при переповненому стадіоні.
Всі бачили, що пенальті був призначений несправедливо, але це не виправдання. Справа не в судді. Ми програли, тому що «Динамо» сильніше», - сказав Костишин.
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 липня 2024, 08:54 1

Британці захоплюються людиною, яка перемогла всіх найкращих боксерів їхньої країни

Коментарі