Головкіна освистали глядачі після перемоги над Дерев'янченком

Уболівальникам не сподобалися суддівські оцінки і результат бою

У Нью-Йорку в легендарному «Madison Square Garden» відбувся титульний бій в середній вазі між Геннадієм Головкіним (39-1-1, 35 KO) з Казахстану і українцем Сергієм Дерев'янченком (13-1, 10 KO). На кону стояли вакантні чемпіонські пояси за версіями IBF і IBO.

Бій тривав усі 12 раундів і судді досить несподівано віддали перемогу Головкіну з помітною перевагою 114-113, 115-112, 115-112.

Після бою глядачі освистали Головкіна, коли він вимовляв переможну промову і не давали йому закінчити. Головкін сказав, що після першого раунду бій здавався йому простим. Він ще раз подякував українському боксеру за бій і заявив, що буде краще готовим до наступних боїв.
«Хлопці, да ладно вам свистіти. Спасибі опонентові, який виконав гарну роботу. Поважаю його команду. Я вже говорив, що це дуже серйозний суперник. Для мене це дуже великий досвід. Зараз я розумію, що мені потрібно було робити в ринзі більше. Після першого раунду мені здавалося, що це легкий бій.
У мене був поганий день, а Сергій дуже старався. Хлопці, для мене це великий досвід. Зараз я розумію, що саме мені потрібно робити ».

Геннадій Головкін - Сергій Дерев'янченко. Текстова трансляція

Віталій Петровський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 03 червня 2024, 15:11 1

Суперником стане Даніель Дюбуа

Коментарі