Фабіо ЧЕЛЕСТІНІ: «Не завжди будуть поперечини, колись ми заб'ємо»

Головний тренер «Лугано» – про нічию з «Динамо»

Наставник швейцарського «Лугано» Фабіо Челестіні прокоментував нічию з київським «Динамо» (0:0) в матчі другого туру групового раунду Ліги Європи.
- Я задоволений тим, що наша команда показала сьогодні на полі. Гарна, якісна гра. Гідна. Гордий своєю командою. Нам трохи не вистачило удачі, адже м'яч двічі влучав у поперечину воріт «Динамо».
Але щоб вийти зі смуги невдач, нам потрібна перемога. Бачу, як команда з дня в день працює, добре грає, але їй не вистачає голів. Однак сьогоднішня гра показала, що ми все робимо правильно, йдемо вперед. Не завжди будуть поперечини, колись м'яч опиниться в сітці воріт суперника.
- Ви зіграли з «Копенгагеном» та «Динамо». Порівняйте ці команди.
- У нас збалансована група, у кожної команди є шанси вийти до плей-оф. Подивіться на результати матчів - вони це підтверджують. Це стосується і нашої команди. Шанси у нас є. Після жеребкування багато хто був незадоволений її результатами, але я був спокійний, розуміючи, що шанси вийти з такої групи у «Лугано» є. Ці два матчі показали, що я не помиляюся, ми якісно граємо. Якщо продовжимо в тому ж дусі, все можливо, але, звичайно, потрібні голи.
Ліга Європи-2019/20: розклад, анонси, трансляції, результати
Денис Шаховець Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 02:27 7

Відбувається супербій за абсолют