Манчестер Юнайтед – Арсенал – 1:1. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 7-го туру Англійської Прем'єр-ліги

У понеділок, 30-го вересня, відбудеться заключний поєдинок сьомого туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому «Манчестер Юнайтед» прийматиме лондонський «Арсенал». Матч пройде в Манчестері на стадіоні «Олд Траффорд», початок - о 22:00 за київським часом.

Поки турнірна ситуація для команди Уле-Гуннара Сульшера складається не дуже обнадійливо: в шести матчах «Манчестер Юнайтед» набрав лише вісім очок. У минулому турі манкуніанці зазнали поразки від «Вест Хема» (0:2), а перший результативний удар у ворота «червоних дияволів» завдав українець Андрій Ярмоленко. «Арсенал» на три очки випереджає свого найближчого суперника. Тиждень тому «каноніри» зуміли перервати свою триматчеву безвиграшну серію, насилу здолавши на своєму полі «Астон Віллу» з рахунком 3:2. Відзначимо, що «Арсенал» весь другий тайм грав у меншості після вилучення Ейнслі Мейтленда-Найлса на 41-й хвилині. У попередньому чемпіонаті суперники в Манчестері зіграли внічию з рахунком 2:2, а в Лондоні перемогу здобули господарі поля - 2:0. Також команди зустрічалися в четвертому раунді Кубка Англії, і в тій зустрічі успіх відсвяткували манкуніанці (3:1).

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Манчестер Юнайтед» - «Арсенал». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 14:24 38

Під час зимового трансферного вікна Михайло може покинути лондонську команду

Коментарі