Патрісіо Фрейре – Хуан Арчулета. Прогноз і анонс на бій

Представляємо центральний бій турніру Bellator 228 в Каліфорнії

В ніч з 28 на 29 вересня пройде турнір Bellator 228 в американському місті Інглвуд, Каліфорнія. Центральним поєдинком вечора очікується дуель в напівлегкій вазі - бразилець Патрісіу Фрейре (29-4) буде захищати свій пояс проти американця Хуана Арчулети (23-1).
Бекграунд
32-річний боєць з Бразилії Патрісіу Фрейре (29-4) носить прізвисько «Пітбуль». Є чемпіоном Bellator MMA в легкій і напівлегкій вагових категоріях. Одного разу заявив, що легко нокаутує чемпіона UFC Хабіба Нурмагомедова. В останніх двох поєдинках бразилець розібрався з Еммануелем Санчесом одноголосним рішенням (в листопаді 2018 року), а в травні 2019 здобув верх над Майклом Чендлером вже в першому раунді.
32-річний боєць з США Хуан Арчулета (23-1) має прекрасну серію з 18 перемог поспіль. Дебютував в Bellator в 2018 році, де здобув 5 перемог поспіль. Арчулета зазнав тільки однієї поразки в березні 2015 року, поступившись трикутником Андресу Понсе. Хуан любить робити акцент на удари в стійці і лише зрідка згоден боротися в партері.
Церемонія зважування
Прогноз на бій
Маючи вражаючу серію перемог, Арчулета ще ніколи не зустрічався з опонентом такого рівня як «Пітбуль». Фрейре здатний перемогти суперника і в стійці, і в боротьбі. Прогнозуємо, що чемпіон зуміє захистити свій пояс, але легкої прогулянки проти ударника Арчулети точно не вийде.
Рекомендована ставка - перемога Патрісіо Фрейре рішенням суддів за очками.
Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 червня 2024, 06:04 5

Андрій поки що так і не продовжив контракт із королівським клубом