Еліна СВІТОЛІНА: «Моя мета - виступити на Підсумковому турнірі»

Українська тенісистка - про цілі на кінцівку сезону

Еліна Світоліна розповіла про свою травму і про цілі на кінцівку сезону:

«Якщо говорити про мою травму, то на даний момент немає якогось конкретного рішення. Тобто, я б могла і не грати в Чженчжоу і Гуанчжоу, але я вирішила грати, вирішила спробувати. Я ж не знала, що проведу 5 годин і 15 хвилин на корті за один день і це повністю зруйнує мою форму і мій організм до наступного турніру, де я була не готова грати. Ось чому ми прийняли рішення трохи відпочити. Я потренувалася сьогодні, зі мною все гаразд. Думаю, я буду готова до гри у вівторок.

Я роблю все, що в моїх силах, щоб бути готовою і добре зіграти в Ухані і Пекіні. Я потроху тренуюся, не надто багато. Я відчуваю, що можу грати добре, якщо добре себе почуваю. Зараз я намагаюся зробити все, що можливо, щоб фізично бути в формі на корті. Моя мета - бути здоровою. Серед інших цілей - це виступ на Підсумковому турнірі, звичайно, це теж моя мета. Однозначно, це моя мета на кінцівку сезону. Але занадто замислюватися над тим, що потрібно робити, я не буду.

Мені залишилося відіграти 3 турніри, всі тенісистки досить близько один до одного за очками. Так що, так, це моя мета, а й мета також не вбити своє коліно. Це теж важливо, я так вважаю (сміється).

Звичайно, зараз відчувається тиск останніх турнірів. Кожен бореться за якісь результати. На цих турнірах виступають тільки найсильніші, сюди всі приїжджають, тому хочеться і себе проявити з найкращого боку. Іноді так і виходить, а іноді - ні. Ось чому я намагаюся сфокусуватися на своєму здоров'ї і своїй грі. Що має статися, то і станеться».

Раніше стала відома суперниця Світоліної у другому раунді турніру в Ухані.

Олег Дідух Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 22 травня 2024, 23:19 1

Юлія переграла Ю Сяоді у 2-му матчі відбору до французького мейджора

Коментарі