Гол Ярмоленко допоміг Вест Хему обіграти Манчестер Юнайтед

«Молотобійці» не програють вже п'ять матчів поспіль і зайняли місце в зоні Ліги чемпіонів

У матчі 6-го туру Англійської Прем'єр-ліги «Вест Хем» на своєму полі обіграв «Манчестер Юнайтед» з рахунком 2:0. Перемога дозволила «молотобійцям» набрати 11 очок і ділити 3-4 місце турнірної таблиці з «Лестером».
Сам матч пройшов за переваги господарів поля, проте практично до закінчення першого тайму суперники не створили жодного моменту для взяття воріт. Коли здавалося, що команди підуть на перерву за нічийного рахунку, Андрій Ярмоленко отримав передачу від Ноубла і метрів з дванадцяти пробив в правий від Де Хеа нижній кут - 1:0. Після перерви пішла більш відкрита гра, Мата і Магуайр упустили відмінні можливості зрівняти рахунок, у господарів хороший момент забити мав Андерсон. Підсумок зустрічі відмінним ударом зі штрафного підвів захисник господарів Крессвелл, який пробив в ближню від Де Хеа «дев'ятку».
«Вест Хем» продовжив свою безпрограшну серію до п'яти матчів і піднявся в турнірній таблиці на 4-е місце, а «МЮ», набравши 8 очок розташувався на 7-му місці. Свій наступний матч «молотобійці» проведуть 28-го вересня в гостях проти «Борнмута».
Англійская Прем'єр-ліга. 6-й тур
«Вест Хем» - «Манчестер Юнайтед» - 2:0
Ярмоленко (44), Крессвелл (84)
Ноубл (73) - Мата (48), Янг (83)
«Вест Хем»: Фабіанскі - Фредерікс (Сабалета, 80), Діоп, Огбонна, Крессвелл - Ноубл, Райс, Форнальс - Ярмоленко (Снодграсс, 89), Аллер, Андерсон (Уїлшир, 70)
«Манчестер Юнайтед»: Де Хеа - Ван Біссака, Лінделеф, Магуайр, Янг - Перейра, Мактомінай, Мата (Гомес, 81), Матіч (Фред, 71), Джеймс - Решфорд (Лингард, 61)
Арбітр: Ентоні Тейлор
Стадіон: «Олімпійський»

ВЕСТ ХЕМ - МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Андрій Ковальов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 00:55 0

Відбувся черговий матч у другій шістці чемпіонату Бельгії

Коментарі