Десна – Шахтар – 0:1. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку восьмого туру Української Прем’єр-ліги

Українська Прем'єр-ліга. 8-й тур.

Десна - Шахтар - 0:1

Марлос, 23

Богданов, 88 - Тайсон, 53, Мораес, 63, Болбат, 90

Десна: Паст - Мостовой, Імереков, Гітченко, Д. Фаворов - Огіря, Богданов - Картушов, А. Фаворов (Дегтярьов, 68), Калітвінцев - Філіппов (Хльобас, 80).

Запасні: Літовка, Єрмаков, Домбровський, Кузик, Старенький.

Шахтар: Пятов - Ісмаїлі, Матвієнко, Кривцов, Болбат - Степаненко - Тайсон, Маркос (Патрік, 56), Марлос (Коноплянка, 86), Тете (Соломон, 72) - Мораес.

Запасні: Шевченко, Бондар, Коваленко, Дентіньо.

Арбітр: Катерина Монзуль (Харків)

Стадіон: ім. Ю. Гагаріна (Чернігів)

У неділю, 22-го вересня, відбудеться поєдинок восьмого туру Української Прем'єр-ліги, в якому чернігівська «Десна» битиметься проти донецького «Шахтаря». Матч пройде в Чернігові, на поле стадіону ім. Ю. Гагаріна, початок о 14:00.
Чинний чемпіон України, відразу після невдачі в матчі проти «Манчестер Сіті» (0:3), проведе виїзний поєдинок проти свого головного переслідувача на старті поточного сезону. Цей матч, безумовно, матиме характер центрального у восьмому турі, на що вказує позиція команд у турнірній таблиці. Однак не можна сказати, що «Десна» дихає в спину «гірникам» - колектив Каштру ще жодного разу не втрачав очки від моменту початку чемпіонату, а статистика протистояння між даними командами вказує на те, що чемпіон навряд чи буде має намір втратити очки - три перемоги в трьох зіграних поєдинках та жодного голу з боку господарів майбутньої зустрічі. Ще й подарунок на день народження своєму президенту «гірники» повинні піднести.
Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між «Десною» та «Шахтарем». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.
Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 03 травня 2024, 21:47 21

Україна стала найкращою командою Дивізіону 1B

Коментарі