Беньямін ВЕРБИЧ: «Ця перемога важлива з психологічної точки зору»

Півзахисник «Динамо» – про результат матчу з «Мальме»

Хавбек київського «Динамо» Беньямін Вербич прокоментував перемогу над шведським «Мальме» (1:0) в першому турі групового раунду Ліги Європи.
- Зрозуміло, коли ти не виграєш шість матчів поспіль, то нічого хорошого немає. Перемога над «Мальме» - свого роду полегшення, нам дуже потрібно було перемогти в цій грі і здобути три очки. Перш за все, цей результат важливий з психологічної точки зору. Думаю, тепер буде трохи легше.
- Що сказав головний тренер в перерві? Гра команди в другому таймі помітно покращилася.
- Ми і в першому таймі були кращою командою на полі, ми контролювали гру, суперник просто стояв у захисті. Головний тренер попросив нас грати швидше, ми поміняли фланги, вдалося створити більше опцій для атак. У підсумку, ми забили гол і мали ще кілька шансів для того, щоб збільшити рахунок.
Сподіваємося, що будемо грати так само і в наступних матчах. Сьогодні ми грали трохи по-іншому, ніж в попередніх поєдинках.
- Що саме змінилося грі команди після перерви?
- Я б не сказав, що у нас було зовсім два різних тайми. Ми володіли м'ячем більше, ніж суперник. Різниця в тому, що у нас було більше гольових моментів у другому таймі, ніж в першому, і ми стільки не помилялися.
Ліга Європи-2019/20: розклад, анонси, трансляції, результати
Денис Шаховець Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 14:39 1

Роман Яремчук влітку залишить «Валенсію»

Коментарі